Babagan Besttone

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd.

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka perusahaan perdagangan profesional lan komprehensif nggabungake riset lan pangembangan teknis, sandhangan PU, sandhangan tekstil, pabrikan sandhangan lan pabrikan. Perusahaan kasebut duwe tim desain lan produksi sing apik banget kanggo njamin integrasi sing cedhak saka riset nganti produksi.

maca liyane babagan kita

produk kita

Mangga ditinggalake lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam

hubungi kita Besttone
  • Ing wulan Mei taun 2020, The Besttone co., Ltd nggawe departemen anyar- departemen produk perlindungan njaba. Miwiti riset lan ngembangake produk proteksi ruangan. 20 taun kepungkur, ...
    ndeleng liyane
  • Kena pengaruh kahanan global epidemi virus corona anyar, pabrik kasebut wiwit nggawe topeng riset lan pesen topeng produk kanthi cepet, kanggo ngupayakake pencegahan epidemi global. Si ...
    ndeleng liyane