Babagan Kita

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd.didegaké ing taun 2005, minangka perusahaan perdagangan profesional lan komprehensif nggabungake riset teknis lan pangembangan, sandhangan PU, sandhangan tekstil, klambi lan pabrikan barang ing njobo. Perusahaan kasebut duwe tim desain lan produksi sing apik banget kanggo njamin integrasi sing cedhak saka riset nganti produksi.

Besttone wis ditrapake kanggo lapangan appreal sajrone 20 taun, lan wis nggawe sistem rantai pasokan sing sampurna, nggabungake lan ngladeni akeh pelanggan terkenal. Produk diekspor menyang Eropa / Asia lan Afrika lan negara liyane. Wis tuwuh dadi perusahaan ekspor profesional, inovatif lan berorientasi layanan, sing entuk pujian saka akeh pelanggan terkenal ing Eropa lan Amerika Serikat, lan entuk kabecikan sing apik kanggo perusahaan kasebut.

svd

Sawise tabrakan kekuatan lan teknologi, pabrik Besttone dibangun lan digawe ing produksi ing taun 2017. Pabrik iki dununge ana ing kampung halaman saka manajer umum kita supaya gampang diatur. Nduweni luwih saka 500 karyawan, lan 15 set jalur produksi maju. Kabeh mesin ing jalur produksi dituku saka perusahaan peralatan profesional sing gedhe, lan wis ngliwati tes keamanan lan kualitas internasional. Uga duwe sawetara lokakarya produksi independen, kayata nggawe pola, nglereni, njahit, ngrampungake, mriksa kualitas lan pengepakan, supaya pabrik bisa ngasilake independen lan ngatur independen. Saben buruh ing lini produksi dilatih kanthi katrampilan lan keamanan produk kanggo nggayuh tujuan layanan produksi sing ketat. Kabeh mau bisa njamin produk bermutu lan wektu pangiriman cepet. Pabrik nggunakake sistem manajemen kinerja. Produk wektu sing padha ketat lan nggabungake pengaturan saka tuku, produksi nganti kemasan lan transportasi dening pabrik Besttone dhewe. Uga pabrik kasebut wis nggawe rantai sistem layanan paling apik babagan pemasok lan transportasi.

Sawise pirang-pirang taun akumulasi kekuwatan, ing integrasi akeh sumber daya berkualitas tinggi, saiki, Besttone kanthi resmi mlebu lapangan anyar - suplai produk proteksi ruangan. Produksi kalebu sandhangan ruangan 、 barang anget lan detail ruangan liyane, kayata sarung tangan, syal, kneepad, band pergelangan tangan, band siku, topeng, masker rai, ransel, tas pinggang, tas lengen, topi anget, kantong turu, saputangan lan sapanunggalane kabeh jinis produksi protèktif ruangan. Kabeh produksi bisa memenuhi sertifikasi standar internasional.

Adhedhasar produk bermutu lan dipandu karo kabutuhan pelanggan, Besttone wis dadi perusahaan manufaktur macem-macem nggabungake produk sandhangan / klambi / ruangan. "Kualitas sing ketat minangka pondasi, panjaluk pelanggan minangka pedoman, layanan berkualitas tinggi minangka tujuan" Iki minangka deklarasi konsisten perusahaan Besttone lan saben pekerja Besttone kudu nderek. Aku percaya manawa ing wektu sing cedhak, Hebei Besttone fashion Co., Ltd. bakal dadi bintang sing padhang sing sumunar ing jagad iki.