Jas biker asimetris kanggo wanita

Katrangan singkat:

Iki mantel wanita kasual sing apik gayane digawe saka bahan sintetis PU serat super. Kulit sintetis Ultrafine PU minangka generasi kaping telu saka kulit buatan lan gaweyan manungsa. Kain sing ora dirajut saka struktur telung dimensi lan meshed nggawe kahanan kulit sintetis kanggo ngluwihi kulit alami ing bahan dasar. Produk kasebut digabungake karo impregnasi bubur PU sing nembe dikembangake kanthi struktur pambukaan lan teknologi pangolahan lapisan senyawa, dimainake microf ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Iki mantel wanita kasual sing apik gayane digawe saka bahan sintetis PU serat super. Kulit sintetis Ultrafine PU minangka generasi kaping telu saka kulit buatan lan gaweyan manungsa. Kain sing ora dirajut saka struktur telung dimensi lan meshed nggawe kahanan kulit sintetis kanggo ngluwihi kulit alami ing bahan dasar. Produk kasebut dikombinasikake karo impregnasi bubur PU sing nembe dikembangake kanthi struktur pambukaan lan teknologi pangolahan lapisan senyawa, dimainake luas permukaan microfiber lan banyu sing kuwat. Iki nggawe bahan sintetis PU kelas superfine duwe hygroscopicity sing apik banget yaiku serat alami kolagen kulit alami. Dadi ora masalah saka mikrostruktur internal, utawa tebu tekstur tampilan lan sifat fisik lan wong sing nganggo kenyamanan, lsp. Bisa dibandhingake karo kulit super alami. Kajaba iku, kulit sintetis serat superfine luwih unggul tinimbang kulit alami ing resistensi kimia, keseragaman kualitas, adaptasi karo produksi skala gedhe lan anti banyu, pembuktian jamur lan aspek liyane. Sing liyane, macem-macem kinerja kulit sintetis sing apik ora bisa diganti nganggo kulit alami. Kita nganalisa saka pasar domestik lan internasional, bahan PU sintetis uga ngganti kulit alami sing kurang sumber daya kanthi akeh. Panganggone kulit gawean lan kulit sintetis kanggo tas, sandhangan, sepatu, kendharaan lan dekorasi mebel saya saya rame ing pasar. Aplikasi sing akeh, nomer akeh, macem-macem tradisional lan liya-liyane minangka kulit alami sing ora bisa diraih.

    Jaket PU iki, gampang lan apik kanthi lapel asimetris lan jahitan khusus ing pundhak lan pergelangan tangan. Pola kabeh tampan ing versi integral lan ora ngilangi kaendahan sing anggun. Ditulis manawa wanita kabeh digawe saka banyu, iku cara sing bener nggunakake piranti alus kanggo nelukake tumindak sing ora sopan. Ritsleting ngarep lan aksesoris liyane nganggo warna bedhil matte lan retro supaya kabeh klambi katon berkualitas lan elegan. Ana lapisan ing njero. Bisa diisi empuk kanggo ora miturut panjaluk sampeyan. Bahan kasebut alus kain serat poliester alus lan alus. Iki ambegan lan nyenengake. Loro-lorone awak minangka kanthong ritsleting sing sederhana. Sederhana nanging ora ringkes. Desain klambi umume ringkes nanging elegan, kanthi jahitan khusus kanggo busana cuff lan pundhak. Bisa dianggep minangka busana modis sing migunani kanggo.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita