Tur Pabrik

Kita produsen, dudu wong tengah.

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd sing ana ing Shijiazhuang, ibukutha Provinsi Hebei, 280km saka Beijing. Kita duwe staf langsung: 520 Ajar staf: 30 Bagian pemotongan: 15 Finishing: 25 Packing: 30.

Kita ora mung duwe pabrik dhewe nanging uga makarya karo sawetara pabrik.Kita duwe output gedhe 150,000 unit saben wulan. Mula, kita kuwat banget produksi, kita bisa yakin yen sampeyan menehi pesanan.

Wiwit nglereni, produksi nganti perusahaan kemasan duwe peralatan sing lengkap. Saiki aku bakal nuduhake peralatan kanggo menehi pangerten sing luwih lengkap babagan sampeyan.

Kaping pisanan, kita duwe peralatan nglereni kain kanthi otomatis sing bisa ngethok kain konvensional. Kapindho, kita duwe mesin pemotong cahya kanthi otomatis, mupangate yaiku ora ana tekanan mekanik ing bahan kasebut, mula ora bakal nyebabake deformasi amarga tekanan gedhe banget .Kanggo bentuk kompleks, bisa uga dipotong kanthi tepat kanggo njamin ukuran bahan lan nambah kreatifitas sandhangan.

Kabeh jinis template lan mesin khusus sing gampang nggawe kita ngrampungake kabeh jinis garis ing sandhangan. Ora mung nambah efisiensi njahit nanging uga nambah kaendahan produk. Jahitan ritsleting lan tas uga bisa ditindakake kanthi khusus cithakan

Macem-macem jinis mesin bisa nggawe kita macem-macem jinis, kayata jaket / jaket empuk ringan, jas / rompi bulu palsu, jaket / jaket kulit lan sapanunggalane. Sanajan jas jas bisa digawe.

Pencet lan pengepakan lan logistik profesional banget. Bisa njamin tekane barang sampeyan menyang papan sing wis ditemtokake.