Sarung tangan multi-fungsi setengah driji

Katrangan singkat:

Iki minangka anti-slip lan sarung tangan taktis sing dianyari. Sarung tangan iki dirancang lan diproses miturut luwih saka 300 jinis sarung tangan. Awak utama sarung tangan digawe saka bahan serat kanthi tahan abrasi, tahan ambegan lan tahan tuwa. Bahan kasebut uga alus lan nyaman, fleksibel, mlengkung apik lan properti mekanik sing luwih apik ing suhu biasa. Elongation moderat, kekuatan luh sing dhuwur lan kekuatan kulit. Saben kesempatan bisa duwe fungsi dhewe-dhewe: ing njaba dolanan nganggo resistan ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Iki minangka anti-slip lan sarung tangan taktis sing dianyari. Sarung tangan iki dirancang lan diproses miturut luwih saka 300 jinis sarung tangan. Awak utama sarung tangan digawe saka bahan serat kanthi tahan abrasi, tahan ambegan lan tahan tuwa. Bahan kasebut uga alus lan nyaman, fleksibel, mlengkung apik lan properti mekanik sing luwih apik ing suhu biasa. Elongation moderat, kekuatan luh sing dhuwur lan kekuatan kulit. Saben kesempatan bisa duwe fungsine dhewe-dhewe: ing njobo dolanan tahan resisten, nalika muter duwe fungsi penyerapan kejut, ing olahraga nyorot fungsi anti-slip, lan nalika nyekel instrumen kethul duwe fungsi anti-ngethok (dudu anti-piso nglereni). Gabungan tangan duwe dek penyu kaku kanggo proteksi sing luwih efektif.

    Ciri khas liyane kayata ing ngisor iki: 1. desain palem telung dimensi, perawatan ambu ora ambu ora enak lan ambune telung dimensi, nambahake bahan anti-slip lan tahan aus. Nambah kinerja anti-nglereni, anti-slip, resistensi nyandhang lan nyerep kejut bagean iki. Lan genggem santai ningkatake kekuatan genggeman, mula luwih becik nglindhungi telapak tangan. 2. Punggung tangan digawe saka bahan lan kain sing bisa ambegan polimer, sing nduweni kringet kringet lan ambegan. Desain dek penyu sing diangkat, selaras karo desain ergonomis, nglindhungi sendi tangan kanthi angel. Nggunakake bahan serat karbon, kekerasan lan kateguhan cukup dhuwur. 3. Desain bentuk labu ing driji ora mung duwe efek napas, nanging uga duwe fungsi nyegah banyu udan supaya ora bisa mlebu ing lingkungan ruangan sing keras. 4. Jahit benang kaping pindho kanthi 4 * 4 digunakake ing antarane jempol lan driji telusuran kanggo nyegah luh nalika dienggo suwe lan dawa sarung tangan. 5. Pungkasan jempol minangka bahan sing padha karo sisih mburi tangan, kanthi efek ambegan lan kringet. 6. Desain gesper perangan tangan perangan tangan, tali gampang lan cepet, bisa bebas nyetel gelang tangan supaya kepenak, lan njaga bentuk telung dimensi ing bangkekan.

    Fitur produk:

    Anti-tusukan lan anti-potong

    Napas lan higroskopis

    Kalis kejut lan anti angin

    nyandhang tahan lan anti-selip

    Cathetan:

    resik ing wektu sawise panggunaan

    Nyingkiri kapapar langsung ing sangisore srengenge


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita