Jaket Biker Wanita

Katrangan singkat:

Kanggo jas Biker iki kanggo wanita, kita milih bahan Pu mengkilap berkualitas tinggi sing tahan nyandhang lan ora dikupas, alus lan alus. Ora kandel banget. Ana interlining ing njero. Mantel iki katon tipis banget nalika sampeyan nyandhang. Desain zipper diagonal pancen khas, mula sampeyan bisa nganggo santai tanpa nitpick awak. Uga kerah mantel yaiku desain separo bentuk, pancen tampan lan menawan. Bahan PU berkualitas tinggi, alus lan mengkilap. Pancen ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kanggo jas Biker iki kanggo wanita, kita milih bahan Pu mengkilap berkualitas tinggi sing tahan nyandhang lan ora dikupas, alus lan alus. Ora kandel banget. Ana interlining ing njero. Mantel iki katon tipis banget nalika sampeyan nyandhang. Desain zipper diagonal pancen khas, mula sampeyan bisa nganggo santai tanpa nitpick awak. Uga kerah mantel yaiku desain separo bentuk, pancen tampan lan menawan. Bahan PU berkualitas tinggi, alus lan mengkilap. Pancen unggul yen sampeyan nganggo. Jinis sandhangan kulit bisa menehi anget lan bangga, nanging uga bakal menehi pangertèn saka bentuk mode. Nambah pola sing gampang lan gampang, supaya sampeyan bisa maneh maneh. Iki nganggo klambi legging lan sepatu dhuwur, luwih larang tinimbang nganggo cheongsam Cina, dinasti Tang lan rok musim gugur. Kanthi gaweyan sing apik lan gaya nglereni sing disesuaikan, sampeyan bakal menehi gaya rasa mode. Teknologi gesper gulu klasik, garis alus lan lincah, nuduhake garis gulu sing luwih tipis lan dawa. Uga gaya gaya lan katon luwih enom kanggo sampeyan. Ciri khas liyane awet lan bisa dipakai, bahan kain seger, lancar lan bisa napas. Dadi barang sing dibutuhake kanggo dewi nalika urip kepenak lan plancongan. Acara sing cocog banget kayata bersepeda, plancongan, blanja saben dina, lan uga ing pesta, materi sing sumunar iki bisa nggawe sampeyan fokus kanthi cepet. Mantel PU iki nyuda pesona karakter wanita kutha urban kanthi kerajinan tangan kanthi desain garis leher sing unik, bentuk modis lan elegan.

    Pu, bahan umum, bisa digunakake ing tas lan sandhangan uga sawetara ing omah. Iki produk sing digunakake kanthi wiyar. Gampang ngomong PU minangka permukaan poliuretan, lan minangka singkatan saka tembung "Poly urethane" ing basa Inggris, lan jeneng kimia Tionghoa yaiku "polyurethane". Iki digunakake kanthi akeh kanggo dekorasi koper, sandhangan, sepatu, kendaraan lan mebel kanthi macem-macem jinis. Lapisan PU ing permukaan kain pisanan muncul ing pasar ing taun 1950an. Nganti taun 1964, Amerika Dupont nggawe kulit sintetis PU sing digunakake minangka ndhuwur sepatu. Sawise perusahaan Jepang nyiptakake lini produksi sing output tahunan 600.000 meter persegi lan sawise luwih saka 20 taun riset lan pangembangan sing terus-terusan, kulit sintetis PU wis ngrambah kanthi cepet kualitas produk, macem-macem lan output. Prestasine luwih cedhak karo kulit alami, sawetara kinerja malah luwih saka kulit alami. Uga wis entuk gelar sing ora bisa dibedakake masarakat ing antarane PU lan kulit alami. Dadi ing saben dinane manungsa, PU nduweni posisi sing penting banget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita