Jaket Biker Wanita

Katrangan singkat:

Ukuran : 34 36 38 40 42 44 Kain: Poliester 90%, Viscose 8%, Lapisan Katun 2%: 100% Poliester Keterangan: 1. Jaket biker sing apik kanthi bercahaya 2. Ritsleting logam sing apik, kerah gedhe lan penutupan asimetris. 3. Ajeg ing pundhak lan lengen klambi Petunjuk perawatan : 1. Aja ngumbah 2. Aja gawe putih 3. Aja wesi 4. Aja garing garing 5. Aja garing garing


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran : 34 36 38 40 42 44

    Kain: Poliester 90%, Viscose 8%, Katun 2%

    Lapisan : 100% Poliester

    Katrangan:

    1. Jaket biker sing elegan kanthi mencorong

    2. Ritsleting logam sing nyerang, kerah gedhe lan penutupan asimetris.

    3. Ajeg ing pundhak lan lengen klambi

    Instruksi perawatan :

    sdf

    1. Aja ngumbah 2. Aja gawe putih 3. Aja wesi 4. Aja garing garing 5. Aja garing garing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita