Jaket Biker Wanita PU

Katrangan singkat:

kain cangkang: Polyester 100%, Lapisan dilapisi PU : 100% Polyester, tafetta 190T Ukuran Kisaran: kaping 34 - 44 Katrangan: 1. Kerah gedhe lan penutupan asimetris 2. Gaya biker klasik kanthi rincian logam 3. Petunjuk perawatan quilting reguler : 1 . Aja ngumbah 2. Aja gawe putih 3. Aja wesi 4. Aja garing garing 5. Aja garing garing


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    kain cangkang: Polyester 100%, dilapisi PU

    Lapisan : 100% Polyester, tafetta 190T

    Ukuran Range: saiki 34 - 44

    Katrangan:

    1. Tutup kerah lan asimetris sing gedhe

    2. Gaya biker klasik kanthi rincian logam

    3. Quilting biasa

    Instruksi perawatan :

    sdf

    1. Aja ngumbah 2. Aja gawe putih 3. Aja wesi 4. Aja garing garing 5. Aja garing garing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita