Warta

  • Nggawe area produk ruangan sing anyar

    Ing wulan Mei taun 2020, The Besttone co., Ltd nggawe departemen anyar- departemen produk perlindungan njaba. Miwiti riset lan ngembangake produk proteksi ruangan. 20 taun kepungkur, The Besttone wis tuwuh dadi perusahaan sing komprehensif lan mateng kanggo nggoleki garmen lan ...
    Waca liyane
  • Kontribusi kanggo Nyegah Epidemi Dunia

    Kena pengaruh kahanan global epidemi virus corona anyar, pabrik kasebut wiwit nggawe topeng riset lan pesen topeng produk kanthi cepet, kanggo ngupayakake pencegahan epidemi global. Wiwit pungkasan taun 2019, China ngalami epidemi virus coronavirus Anyar (diarani COVID-2019), sing ...
    Waca liyane
  • Pabrik Besttone dhewe dibangun lan digawe produksi

    Ing taun 2017, pabrik Besttone dhewe dibangun lan dibangun. Pabrik kasebut duwe luwih saka 500 karyawan, kalebu 7 manajer, 30 teknisi lan 380 buruh sewing sing apik banget ing jalur produksi. Uga duwe sawetara lokakarya produksi independen, kayata nggawe pola, nglereni, sewing, finis ...
    Waca liyane