Kontribusi kanggo Nyegah Epidemi Dunia

Kena pengaruh kahanan global epidemi virus corona anyar, pabrik kasebut wiwit nggawe topeng riset lan pesen topeng produk kanthi cepet, kanggo ngupayakake pencegahan epidemi global.

Wiwit pungkasan taun 2019, China ngalami epidemi virus coronavirus Anyar (diarani COVID-2019), sing narik kawigatene pamrentah Tiongkok lan masarakat. Covid-19 nuduhake radhang paru-paru sing disebabake Novel Coronavirus 2019, lan manifestasine kalebu kalebu demam, lemes lan batuk garing. Ing tanggal 28 Februari 2020, laporan saben dinane WHO babagan COVID-19 nambah dadi "dhuwur banget" ing tingkat risiko regional lan global, padha karo China, iki minangka level paling dhuwur saka "dhuwur" sadurunge.

Tanggal 11 Maret 2020 wektu lokal, Direktur Jenderal WHO ngumumake manawa, adhedhasar penilaian, WHO yakin pandemi COVID-19 saiki bisa diarani pandemi global. Konferensi Pers Pusat Pencegahan Epidemi ShangHai negesake: Rute transmisi COVID-19 utamane transmisi langsung, transmisi aerosol lan transmisi kontak. Panularan langsung nuduhake infeksi sing disebabake nghirup tetesan wahing, watuk, ngomong lan hawa napas kanthi jarak sing adoh. Panularan aerosol nuduhake infeksi dening aerosol sedhot sing digawe dening tetesan sing dicampur ing udara. Transmisi kontak nuduhake endhek tetesan ing permukaan obyek, sawise kontak karo tangan sing wis kontaminasi, lan banjur kontak karo lendir, tutuk lan mata sing nyebabake infeksi. Dadi kanggo kahanan sing parah, Pamrentah China wis nindakake sawetara langkah anti-epidemi sing efektif. Nanging nalika semana, epidemi kasebut nyebar ing saindenging jagad kanthi cepet lan pasokan relief dibutuhake kanthi cepet. Iki wis dadi darurat global. Ing kahanan donya, Pak Xiuhai Wu sing ketua perusahaan Besttone nganakake rapat darurat lan njupuk keputusan penting: miwiti riset lan produksi topeng lan bahan pencegahan epidemi sanalika bisa, nambah produksi supaya topeng, malah nggawe ing Panggonan pisanan. Kurang saka telung wulan awan lan wengi, pabrik Besttone wis ngasilake luwih saka 10 yuta topeng. Iki nggawe kapasitas produksi paling dhuwur ing lini produksi.

Epidemi kasebut kejam, nanging masarakat anget. Kanggo ngladeni jagad iki, 20 taun Besttone, kita wis mlaku-mlaku.


Wektu kiriman: Nov-11-2020