Nggawe area produk ruangan sing anyar

Ing wulan Mei taun 2020, The Besttone co., Ltd nggawe departemen anyar- departemen produk perlindungan njaba. Miwiti riset lan ngembangake produk proteksi ruangan.

20 taun kepungkur, The Besttone tuwuh dadi perusahaan sing komprehensif lan mateng kanggo riset lan pangembangan garmen. Kapasitas saben dina luwih saka 1000 pcs kanggo sandhangan lan kapasitas produk topeng saben dina luwih saka 10000 pcs. Sawise nglumpukake macem-macem sumber daya, lan liwat tabrakan kekuatan lan teknologi diwasa, perusahaan kasebut kanthi resmi mlebu produksi anyar mabur lan miwiti pangembangan produk perlindungan njaba. Produksi kalebu: sandhangan ruangan lan peralatan protèktif ruangan liyane, kayata sarung tangan, kneepad, band pergelangan tangan, band sikut, topeng, masker rai, tas ransel, tas pinggang, tas tangan, topi anget, sapu tangan, tenda, kantong turu, kasur, karung barang , panutup udan lan sapanunggalane. Kabeh produksi bisa nggayuh standar kualitas internasional. Uga kita bisa produk apa wae sing dibutuhake pelanggan. Iki departemen liyane: divisi kustomisasi individu. Iku tegese kita bisa produk barang sing dibutuhake pelanggan. Sampeyan mung kudu ngandhani jeneng produk, warna, ukuran lan tujuane. Banjur kita bakal bakal miwiti nyipta sampel individu kanggo sampeyan. Mesthi wae bakal kalebu materi sing pas, ukuran sing tepat lan tujuan sing paling penting nganti sampeyan kepenak.

Ing masarakat modern, olahraga ing njobo dadi saya populer amarga paningkatan tingkat ekonomi sosial lan katrampilan urip masarakat. Akeh wong sing wiwit nggatekake lan nyoba kegiyatan ing njobo. Klebu olahraga balap, bersepeda, pendakian gunung, hiking, lsp. Ing Amerika Serikat, olahraga outdoor minangka olahraga nomer telu paling populer ing partisipasi lan output. Inggris mesthi dikenal minangka "omah olahraga", lan uga papan kelairan penting kanggo olahraga kompetitif modern. Saiki, olahraga ruangan minangka olahraga sing cocog kanggo plancongan, minangka cara olahraga sing luwih gratis lan santai lan entuk popularitas saka saben negara umum. Kanthi pangembangan saben negara, olahraga outdoor dadi cara santai kanggo masarakat ing saindenging jagad. Mula, kita nggawe produk ing njaba ruangan. Kita uga ngarep-arep supaya produk ruangane bakal tuwuh kuwat amarga pengaruh olah raga ing njobo.

Dadi Besttone duwe tim riset inovatif, lan duwe tim produksi sing darmabakti, uga nduweni layanan hangat sajrone 20 taun, kanthi tulus nampi kabeh pelanggan lan kanca sing teka ing perusahaan kanggo ngunjungi lan kerja sama. Kita bakal ngasilake kualitas produksi paling dhuwur lan layanan sing tulus.


Wektu kiriman: Nov-11-2020