Jaket Biker SizeLadies Plus

Katrangan singkat:

Ukuran : 44 46 48 50 52 54 56 kain cangkang: 100% Poliester, Lapisan berlapis PU: 100% Poliester, tafetta 190T Katrangan: 1. Kasual kanthi bentuk klasik nganggo krah ngadeg 2. Cocog zip logam ngarep 3. Jero alus Pitunjuk perawatan: 1. Aja ngumbah 2. Aja gawe putih 3. Aja wesi 4. Aja garing garing 5. Aja garing garing


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran : 44 46 48 50 52 54 56

    kain cangkang: Polyester 100%, dilapisi PU

    Lapisan: 100% Polyester, tafetta 190T

    Katrangan:

    1. Pas bentuk kasual kanthi krah ngadeg-munggah klasik

    2. Cocog zip logam ngarep

    3. Batine alus

    Instruksi perawatan :

    sdf

    1. Aja ngumbah 2. Aja gawe putih 3. Aja wesi 4. Aja garing garing 5. Aja garing garing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita