Rok PU

Katrangan singkat:

Rok kulit ora mung nggawe sikil luwih dawa, nanging uga nuduhake lekuk awak. Akeh wong sing mikir rok kasebut cocog kanggo musim semi lan musim panas. Nanging nyatane musim gugur lan musim salju biasane ditampilake. Model super sing nganggo sweter utawa jas. Rok PU sing ringkes iki kanggo musim gugur / musim salju minangka barang kabeh-guna kanthi tekstur PU alus, desain pola sing apik lan tampilan kurva awak sing efektif. Rok kasebut digawe saka kulit PU kanthi permeabilitas udara sing kuwat lan kenceng. Ringan lan ref ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kulit rokora mung nggawe sikil luwih dawa, nanging uga nuduhake kurva awak. Akeh wong sing mikirrokcocok kanggo musim semi lan musim panas. Nanging nyatane musim gugur lan musim salju biasane ditampilake. Model super sing nganggo sweter utawa jas. Rok PU sing ringkes iki kanggo musim gugur / musim salju minangka barang kabeh-guna kanthi tekstur PU alus, desain pola sing apik lan tampilan kurva awak sing efektif. Rok kasebut digawe saka kulit PU kanthi permeabilitas udara sing kuwat lan kenceng. Cahya lan nyenengake. Kain kasebut duwe lilin dhewe lan apik banget lan estetis. Apa cah wadon utawa wanita sing ora sopan, proses draping ngidini kurva awak ditampilake kanthi lengkap.

    Mantel nggunakake desain pinggul dhuwur, sederhana lan elegan, kepenak nanging ora kenceng. Jahit desain tombol ing sisih siji, tampil alami lan anggun. Lan rasa dekorasi nggawe rok kabeh ora kusam. Desain pangowahan tingkat sing beda-beda ing modele luwih modis. Desain hemline sing ora teratur narik mripat kanthi desain paling cilik, sing bisa ngulurake bentuk sikil, nambah rasa layering, lan nggawe umume luwih tipis, kanthi rasio emas awak kanthi cepet. Model bungkus-bokong bisa nuduhake kurva garis besar awak sing apik, apik gayane nanging ora kakehan lan nuduhake glamor wanita kanthi lengkap. Kasedhiya jinis warna sing bisa dipilih, lan saben warna bisa ngrasakake kemunduran, menawan lan dinamis. Gamelan lan nyenengake kanggo dienggo tanpa krasa nyenyet lan menehi rasa estetis lan nyenengake sampeyan. Jahitan rinci saka rok alus banget, tanpa uwal, lan bisa dicuci tanpa luntur. Resistensi tahan lama lan daya tahan tekstur apik banget. Pola rok iki rapi. Saben detail dekorasi pancen pas, ora mung nuduhake lancip lan kebak mode, nanging uga nggampangake gelar kolokasi kanthi sandhangan liyane. Gampang nyuda umur, lemak tutup sing efektif, minangka barang sing cocog sing pengin diduweni saben peri.

    Ing kene kita ngenalake sawetara karakteristik materi PU:

    1. Cepet lempitan bisa dibandhingake karo kulit alami. Suhu normal mlengkung nganti 200.000 kaping tanpa retak. Suhu sithik (-20 ℃) ​​mlengkung 30.000 kali tanpa retak (tahan suhu, mekanik sing apik).

    2. Kekuwatan dhuwur, lancip lan elastis, alus lan alus, permeabilitas udara sing apik lan tahan banyu.

    3. Ketahanan super nyandhang, tampilan lan kinerja cedhak karo kulit alami, gampang dicuci lan dontaminasi, gampang dijahit.

    4, lumahing Gamelan lan kenceng, bisa dadi macem-macem perawatan lan pewarnaan permukaan.

    5. Ora ana polusi saka produksi sing digunakake, kinerja lingkungan sing unggul.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita