Jaket Biker Wanita alus

Katrangan singkat:

Ukuran Range: miturut 34 36 38 40 42 44 kain cangkang: 100% Poliester, Lapisan berlapis PU: 100% Polyester, tafetta 190T Katrangan: 1. Kerah dobel dobel kanthi overlay 2. Zipper mandheg ing sisih mburi 3. Lengan sing didol yaiku instruksi perawatan sing luwih alus : 1. Aja ngumbah 2. Aja gawe putih 3. Aja wesi 4. Aja garing resik 5. Aja garing garing


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ukuran Range: saiki 34 36 38 40 42 44

    kain cangkang: Polyester 100%, dilapisi PU

    Lapisan : 100% Polyester, tafetta 190T

    Katrangan:

    1. Ganda kerah ngadeg kanthi overlay

    2. Zipper mandheg ing mburi

    3. Lengan sing dirajut luwih alus

    Instruksi perawatan :

    sdf

    1. Aja ngumbah 2. Aja gawe putih 3. Aja wesi 4. Aja garing garing 5. Aja garing garing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita